Te tajm

Sitter i soffan med en kopp te.Hösten blir ju tio gånger mysigare med en kopp te och mitt favorit är helt klart grönt med honung och citron. Just nu dricker jag dock ett Detox te som syrran köpt hem. Smakar mest fänkål men gott, tog i lite ingefära också för börjar känna skavet i halsen och nu är absolut inte tidpunkten att bli sjuk, så väck med dig halsbakterie jag vill inte ha dig här nu!
 
 
Tittar med halva ögat på svenska hollywood fruar och förundras verkligen över det här med plastikoperationer och botox. Jag tycker så klart att alla människor ska få göra sina egna val och självklart tycker man inte alltid likadant. Men skönhet har blivit så förvrängt, vad är det egentligen som gör så att vi alla alltid strävar efter att se bättre ut ? Vem är det som bestämmer vad som är skönhet? Faktum är att när man mår bra av hur man lever sitt liv vare sig det kommer till jobb, fritid eller träning så kommer man se ut därefter. Skönhet kommer inifrån. Jag använder också smink, rakar benen och duschar regelbundet.Jag är hälsosam och försöker ta hand om min kropp, jag kommer också på mig själv med att tänka på mitt utseende varje dag. Jag försöker dock att inte fokusera så mycket på det, för i slutändan så handlar det om att leva livet! Jag kanske är en hycklare men faktum är att det vackraste jag vet är när min pojkvän skrattar inte när han spänner sig på gymmet.
 
Eftermiddags prommis med tjejerna i solen
 
Nu ska jag mysa en stund till i soffan sen krypa ner i sängen, i morgon blir det förskolejobb!

amandalovisalidholm.blogg.se

Ett liv som frilansande dansare är inte alltid det lättaste. Att bo i sin väska , inte veta vart nästa jobb är och hålla träningen igång hör till en del av vardagen. But if theres passion theres hard work!

RSS 2.0